Egedal rideskole

Egedal Rideskole ligger i Ølstykke på Rytterbakken i kort cykelafstand fra Jyllinge og Stenløse.
Rideskolen ligger få minutters gang fra Ølstykke bus- og togstation. F.eks. bus 600S fra Slangerup (kører hver 20. – 30. min., – rejsetid 13 min.) eller S-tog fra Frederikssund (linje H og C, – rejsetid 5 min.).
Derefter ca. 5 min. gang fra Ølstykke Station til Egedal Rideskole på sikre fortove og stier (med aftenbelysning).

Der er rideundervisning for elever i alle aldre, på heste og ponyer, i både dressur og spring og i sommerferien er der ridelejr.

Underviser er Gitte Eliesen.

Vil du i kontakt med Gitte Eliesen enten vedr. rideskole eller ridelejr kan du gøre følgende: Du kan ringe eller skrive en SMS på 40 57 84 40.
Du kan sende en mail til egedalrideskole@gmail.com
Eller du kan møde op på rideskolen beliggende Rytterbakken 2 A, 3650 Ølstykke – hverdage mellem kl. 15.00 og 20.00 eller lørdage mellem kl. 08.30 og 13.00. Møder du op på rideskolen er det bedst ca. 10 min. før hver hele time – allerbedst efter forugående aftale med Gitte. Beregn lidt ventetid.
Man kan ikke blive skrevet på venteliste. Er der ikke umiddelbart plads på en bestemt ugedag, på en bestemt hest eller hold, er det bedst at komme på rideskolen ca. hver 2. måned, for at høre, om der er noget ledigt.
Hvis du er startet undervisning og ikke kommer til undervisningen 3 gange i træk – uden at melde afbud til Gitte – går pladsen på holdet til en anden.