Genåbning af Egedal Rideskole

Efter samtale med politiet og Corona Hotline har vi besluttet at genåbne Egedal Rideskole fra mandag den 20. april 2020.

Genåbningen sker selvfølgelig i henhold til de gældende regler for corona. Vi rider kun på udendørsbanerne og er max 10 personer på banerne ad gangen. Der må gerne være 10 personer i stalden samtidig, som salder op eller af. Vi holder minimum 2 meters afstand (1 hestelængde) til hinanden.

Det er meget vigtigt med en effektiv håndhygiejne. Dvs. at du spritter hænderne af både før og efter, du har været til hest. Vi sørger for, at der står sprit på toilettet og ved banen. Ligeledes skal du ride med handsker på.

Dette betyder, at alle, der rider på almindeligt timehold/springhold eller handicapridning, møder til normale ridetimer, som før Corona-krisen.

Du skal møde op 15 min. før ridetimen starter og tage hjem igen 15 min. efter endt ridetime. Forælde/familie og venner/veninder har ingen adgang på rideskolen. Vi sørger for hjælp i stalden.

Vi glæder os til at se jer alle sammen igen. Husk, at vi skal passe på hinanden.

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

– Gitte på tlf/SMS: 40 57 84 40

– Formanden, Charlotte, på tlf/SMS: 23 83 05 50

Venlig hilsen Bestyrelsen for Egedal Rideklub

Deb.-stævnet udsættes

Kære Alle

Grundet COVID-19 er EDALs deb.-stævne, der skulle være afviklet den første weekend i april, udsat.

Vi vender tilbage med en ny dato, når vi ved mere

Vrinsk Gitte

Undervisningen stopper indtil videre

Kære elever & medlemmer af EDAL rideklub

Som følge af pressemeddelelsen i går er al undervisning indil videre aflyst til og med den 13. april. Vi håber at kunne byde jer velkommen igen den 14. april

Vi holder jer opdateret

Pas på jer selv og hinanden i denne svære tid.

Mvh Bestyrelsen

Undervisning fortsætter under skærpede forhold

Al ophold på rideskolen frabedes indtil den 29. marts (indtil videre) medmindre, du har undervisning eller skal passe hestene. Dvs. du skal stadig tage dine fodervagter og passe hesten. Der henstilles af sikkerhedsmæssige årsager til, at man kun kommer og sadler op, rider, sadler af og derefter tager hjem igen. Al hygge og omgang med hinanden før og efter jeres undervisningstimer må vi vente med, til COVID-19 har lagt sig igen.

Mvh Bestyrelsen

Aflysning af generalforsamling

Bestyrelsen har efter statsministerens udtalelser ved gårsdagens pressemøde besluttet at aflyse Egedal Rideklubs generalforsamling, som ellers ville være blevet afholdt på onsdag, den 18. marts 2020

Ny dato følger